Slotavond

Op dinsdag 23 juni stond bij de groep Steingood de laatste les in het teken van de jaarlijkse afsluiting van het dansseizoen. Tijdens deze les zijn familie en vrienden uitgenodigd om te zien waar de dansers mee bezig zijn geweest het laatste jaar.

 

In het afgelopen jaar zijn we weer veel dansen gedanst, zowel oude bekende als nieuwe dansen. De groep begint als herkenning altijd met een openingsdans, die deze avond natuurlijk ook niet mocht ontbreken. Na deze openingsdans volgde er nog verschillende dansen en na alle oude bekende dansen, was het de beurt aan een nieuwe Showdance. De Showdance waarbij op de Chinese klanken gedanst wordt, mocht om het helemaal af te maken de Chinese kleding, waaiers en de lichtjes niet ontbreken.

 

Na deze Showdance werd de laatste en extra dans gedanst, die speciaal voor Peter werd opgevoerd. Peter is 22 jaar lid geweest van het rolstoeldansen en helaas gaat hij stoppen. In deze dans werd aan Peter een veldboeket aangeboden, met daarin een persoonlijke bloem met daaraan de naam van ieder lid van Steingood. Deze persoonlijke bloemen waren door een vrijwilliger met de hand gemaakt en op deze manier hebben we een mooi afscheid kunnen geven aan Peter en zijn ouders die ook aanwezig waren.

 

Als afsluiting kon er onder het genot van een hapje en een drankje nog bijgepraat worden en iedereen kreeg als herinnering het wel bekende certificaat voor het afgelopen jaar.

 

Helaas hebben we binnen de groep ook afscheid moeten nemen van enkele leden, wat de groep deelnemers klein maakt, maar het plezier in het rolstoeldansen is gelukkig gebleven.

 

Wij gaan nu genieten van een welverdiende vakantie en beginnen weer in september.

 

Wij willen jullie bedanken voor het enthousiasme, plezier en inzet van het afgelopen jaar en wensen jullie een hele fijne en mooie zomervakantie toe.

 

Tot in september.

 

Els en Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 0