Afsluiting dansseizoen

Dinsdag 4 juli vond bij rolstoeldansgroep Steingood de jaarlijkse afsluitavond plaats. Deze avond die voorafgaand aan de zomerstop plaatsvind, stond in het teken van dansen en gezellig samenzijn met alle dansers, vrijwilligers en familieleden.

 

Het eerste uur werd er gedanst. Oude dansen maar ook nieuwe dansen kwamen voorbij, met voor iedereen een eigen betekenis. Bij sommige dansen stonden ook een of meerdere dansers in het middelpunt. De dansen varieerde van de openingsdans tot aan de Engelse Wals groepsdans en van de Samba groepsdans tot aan “de zon”. Meerdere groepsdansen kwamen nog aan bod evenals de Engelse Wals in duovorm en de nieuwe Samba op Rumbamuziek. Er werd afgesloten met wederom een nieuwe dans, de Sirtaki. Aanwezige familieleden waren vol lof over de inzet van dansers en vrijwilligers en vonden de nieuwe dansen super mooi. Complimenten voor allen.

 

Na het dansen kon er nog gezellig nagepraat worden onder het genot van hapjes en drankjes. Traditiegetrouw kreeg iedereen bij het naar huis gaan nog een certificaat mee en zo kon de gezellige avond afgesloten worden en kan de zomerstop beginnen. Enkele dansers waren het met de lange periode van geen dansen maar niets, maar door rust komt ook weer nieuwe energie.

 

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe, geniet ervan en we zien elkaar weer op 12 september als het nieuwe dansseizoen weer begint.

 

Groetjes Els en Sabrina