Afsluiting dansseizoen

Op dinsdag 3 juli jl. vond voor rolstoeldansgroep “Steingood” de jaarlijkse afsluiting van het dansseizoen plaats.

 

Voor deze speciale avond waren ouders, verzorgers, medebewoners en iedereen die de dansers eens wilden zien dansen, uitgenodigd, wat zorgde voor een gezellige avond met de nodige bezoekers. De avond werd geopend met de openingsdans. Iedere les wordt er met deze dans geopend als herkenning dat de les begint. Deze keer was het een bijzondere opening omdat

Jill, een van de dansers, jarig was.

 

Na de opening werd er ondanks het warme en zonnige weer stevig door gedanst en kwamen oude vertrouwde dansen aan bod, maar ook nieuwe dansen die de groep in het afgelopen jaar heeft geleerd. Een dans daarvan is de Sirtaki die iedere keer weer met volle overgave wordt gedanst.

 

Na een goed uur dansen sloten we af met de zogenoemde “prullenbakkendans”. Deze dans wordt gedanst om iemand in het zonnetje te zetten en/of om te bedanken voor het afgelopen jaar. Dit keer werden Baer en Will in het zonnetje gezet omdat ze naar 20-jaar als vrijwilliger betrokken zijn geweest bij het dansen en met veel enthousiasme zich ingezet te hebben voor de dansgroep, gaan stoppen i.v.m. andere bezigheden. Van de dansers en vrijwilligers ontvingen ze van iedere een gele roos en vanuit het activiteitencentrum de Witte Steen, ontvingen ze van Sandra een bloemetje. Els en Sabrina hadden een collage gemaakt met daarop foto’s van de afgelopen jaren en overhandigde dit namens alle dansers en vrijwilligers. Baer en Will via deze weg willen we jullie nogmaals enorm bedanken voor jullie inzet en voor al die jaren dansplezier en ondersteuning, we zullen jullie dan ook zeker gaan missen.

 

Om de avond helemaal goed af te sluiten kon er nog genoten worden van een hapje en een drankje en trakteerde Jill op heerlijke vlaai. Zo kon iedereen nog even napraten en gezellig samen zijn voordat we aan een welverdiende zomerstop gaan beginnen.

Bij het naar huis gaan ontving iedereen nog het welbekende certificaat voorzien van een fleurige vlinder.

 

Op 4 september begint het nieuwe dansseizoen weer. We gaan er dan weer met volle zin tegenaan en we zullen ons gaan voorbereiden op de Showdance wedstrijd in Meerlo op 22 juni 2019. Maar eerst wensen wij iedereen een hele fijne zomervakantie toe!

 

Tot in september!