Slotavond Steingood

Na een mooi seizoen de laatste les voor de vakantie. Zoals gewoonlijk zijn er ouders, familie en bekenden om de nieuw geleerde dansen te bekijken. De winnende dans van de Showdance wedstrijd Meerlo mocht zeker niet ontbreken. Jammer dat de rolstoel van een van de leden stuk was, maar hij mocht niet ontbreken op deze avond en werd met zijn bed naar het dansen gebracht.

 

Contactpersoon van de rolstoeldansers Simone was ook met man en kinderen aanwezig, mede omdat een van de vrijwilligers de groep vanwege verhuizing gaat verlaten. Een van de kinderen deed gezellig de Afrikaan Hip-Hop mee en werd meteen als nieuwe vrijwilliger gevraagd, want het dansen ging hem goed af.

 

Na enkele dansen was het gebruikelijke samenzijn aan de beurt, er werd gezellig bijgepraat onder het genot van een hapje en drankje. Gebruikelijk op de slotavond is het uitreiken van de certificaten, die we deze keer hebben vervangen door de groepsfoto’s gemaakt in Meerlo. Voor Elly was er een mooie bos bloemen met dank voor haar inzet.

 

We hebben zo weer een mooi seizoen afgesloten en gaan nu genieten van de zomerstop.

 

Voor iedereen een fijne vakantie gewenst en tot september.

 

Els