Slotavond Steingood

Dinsdag 12 juli jl. vond de slotavond van Steingood plaats. Deze keer een speciale slotavond met voor Els en Sabrina de laatste les. Els heeft jarenlang met veel plezier en toewijding les gegeven bij de groep Steingood en Sabrina heeft haar hierbij ondersteund.

 

Een speciale slotavond waarvoor er ook een aantal oud vrijwilligers en een aantal dansers uit Swolgen/Meerlo naar Venlo waren gekomen. Erg leuk om sommige gezichten weer te zien en natuurlijk ook de herkenning bij zowel de “oud” vrijwilligers als de dansers.

 

Tijdens de avond werd er enkele oude en vooral nieuwe dansen gedanst. Doordat corona steeds bij de slotavond roet in het eten gooide, was het fijn om weer eens een ouderwetse slotavond te hebben en dat de dansers konden laten zien welke dansen ze de afgelopen maanden hebben gedanst en geleerd.

 

Na het dansen werden Els en Sabrina verrast met een mooie dans en kregen ze van de dansers en vrijwilligers zonnebloemen uitgereikt. Daarnaast mochten ze nog een mooie kaart ontvangen met foto’s die een herinnering geven aan deze mooie dansgroep.

 

Ook mocht iedereen nog een bedankje van Els ontvangen als aandenken. Daarna werd er nog gezellig even bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Het was fijn om bij de dansgroep betrokken te zijn en ik weet zeker dat ze het goed gaan doen in de toekomst, als er tenminste voldoende vrijwilligers bij komen. Het stokje is overgedragen door Els en mocht het allemaal gaan lukken voor september, weten Els en ik het zeker dat dansers en vrijwilligers nog met veel plezier gaan dansen na de zomervakantie.

 

Nogmaals bedankt allemaal en we gaan ons vast en zeker nog weer zien!
 

Liefs Sabrina ook uit naam van Els.