Kerstviering Steingood en Roll for Fun

Dinsdag 15 december was voor rolstoeldansgroep Roll for Fun en Steingood de laatste les voor de kerstvakantie. Normaal danst Roll for Fun op donderdagavond, maar voor de aankomende Showdance wedstrijd werd de les samengevoegd met de groep Steingood op dinsdagavond.

 

De les opende met de voor de groep Steingood herkenbare openingsdans. Daarna lieten ze een stukje van de Showdance zien welke gepresenteerd gaat worden op de wedstrijd in 2016. Daarna werden de beide groepen samengevoegd en werd er hard gepuzzeld en gedanst om een mooie dans in elkaar te zetten, eveneens voor de Showdance wedstrijd. Wat het gaat worden laten we nog even in het midden en bij deze nodigen we dan ook graag iedereen uit om het eindresultaat zelf te komen bekijken op zaterdag 21 mei 2016 in Meerlo. Het is zeker de moeite waard!

 

Na deze dansen was het tijd om gezellig de avond af te sluiten en de kerstvakantie in te luiden. Dit werd gedaan onder het genot van een hapje en een drankje, met een extra dank je voor Marlie, contactpersoon voor de rolstoeldansers van Steingood. Voordat iedereen naar huis ging, ontving iedereen een Kerstgroet van Sabrina en Els in de vorm van een mini kerstboom.

 

We kijken terug op een mooi jaar voor beide groepen en we gaan in het nieuwe jaar weer door waar we mee bezig waren, dansen, plezier hebben en vooral genieten en oefenen voor de Showdance wedstrijd.


Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen toe en een goed en swingend 2016.

 

Groetjes Els en Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 0