GASTENBOEK

Commentaren: 8
 • #8

  Els Kusters-Bolenius (zaterdag, 27 juli 2019 10:51)

  Super bedankt Gerty voor je mooi verslag van de wedstrijd. Geniet van je vakantie en tot in September.

 • #7

  Gerty Gruijters (donderdag, 25 juli 2019 16:46)

  Zaterdag 22 juni 2019 hebben we met onze dansgroep Steingood uit Venlo meegedaan aan de Showdance wedstrijd in Meerlo.
  Het was een geweldigde dag!
  We zijn 's morgens begonnen met het ophalen van onze dansers bij de Witte Steen in Venlo. Om 9 uur stond iedereen paraat om mee te gaan met de 2 busjes die klaar stonden. Wim en Elly zorgden er voor dat iedereen mee kon en om 10 uur waren we allemaal present in Meerlo. Ook twee medewerkers van de Witte Steen gingen mee, bepakt en bezakt met eten en drinken, om de dansers de hele dag te verzorgen.
  We kregen allemaal koffie en vlaai van onze sponsor en maakten ons klaar voor het ochtend programma. De wedstrijd begon en iedereen was toch wel een beete zenuwachtig voor de eerste dans, de droomdans. Bij de tweede dans, de Zirtaki, ging het al wat beter. We hebben genoten van alle deelnemers die meededen en van alle verschillende dansen die we hebben gezien.
  In de middag pauze hebben we heerlijk gegeten van de broodjes die waren klaargemaakt en konden we even uitrusten voor het middag programma dat van start ging. Iedereen mocht namelijk nog en keer zijn dans laten zien voor de jury, die ons allemaal beoordeelden op onze vaardigheden, maar vooral op ons enthousiasme en plezier.
  De droomdans ging al stukken beter, maar de Zirtaki ging echt helemaal super. Zulke rechte lijnen hebben we zelfs in onze lessen nog nooit gehad, het ging echt geweldig.
  Na het dansen ging de jury in beraad en kregen we uiteindelijk te horen dat we met de droomdans zesde waren geworden en met de Zirtaki derde. Een super prestatie.!
  We kregen allemaal een medaille omdat we mee hadden gedaan en voor de derde plaats zelfs een beker!
  Met een voldaan gevoel gingen we met zijn allen naar huis.
  Aangekomen bij de Witte Steen hebben we de dag afgesloten met een lekker etentje. We hebben gezamenlijk chinees gegeten en nog even gezellig nagepraat.
  Het was een bijzonder mooie dag en ik wil graag iedereen bedanken die hier aan heeft bijgedragen: Els en Sabrina voor de organisatie, Wim en Elly voor het rijden van de busjes en uiteraard alle vrijwilligers voor het blijven oefenen en het enthousiasme en plezier wat we samen hebben. Bedankt Pascal, Patrick, Koen, Anjo, Eef, Janneke, Jill, Lia en Silvia.
  Een fijne zomervakantie allemaal en tot 3 september.

 • #6

  Els Kusters-Bolenius (maandag, 24 juni 2019 16:23)

  Supertrots op jullie met het behalen van een tweede plaats op de Showdance wedstrijd Meerlo. We hebben er met zijn allen weer een prachtige dag van gemaakt, een dik dank jullie wel, ook voor het afgelopen dansjaar.

 • #5

  Els Kusters-Bolenius (vrijdag, 16 maart 2018 14:00)

  Helaas hebben we bij " Steingood" afscheid moeten nemen van onze trouwe fan en supporter Peter Rutten. Hij was op de dansavonden altijd aanwezig met een goed humeur en een vrolijke lach. Zelf dansen deed hij niet maar genoot zoveel te meer van muziek en dans. Het grootste plezier had hij als er iets fout ging. We zullen hem zeker missen en zijn vaste plekje zal leeg zijn. Familie en medebewoners/dansers wensen we veel sterkte. Peter Rust Zacht.

 • #4

  Sabrina van den Bekerom (vrijdag, 22 december 2017 08:55)

  Ik wil iedereen bedanken voor het afgelopen jaar en tevens wens ik iedereen hele fijne Kerstdagen toe en een liefdevol en swingend 2018!

  Liefs Sabrina

 • #3

  Els Kusters-Bolenius (woensdag, 20 december 2017 22:24)

  Aan iedereen de beste wensen voor 2018 , geniet van de mooie feestdagen en op naar een swingend nieuwjaar.

 • #2

  Sabrina (zaterdag, 31 december 2016 19:38)

  Voor allemaal veel goeds in 2017 met veel dansplezier!

 • #1

  Els (zaterdag, 31 december 2016 16:45)

  Ik wens iedereen een goed en swingend 2017. Op naar een jaar vol dansplezier.